Dacia Felix, August, Terra Mater sau Pamantul Fagaduintei

DACIA SACRA îsi deschide portile initiatice. Afla TAINELE SFINXULUI din Bucegi - simbol al celui mai vechi Ansamblu Initiatic Planetar. Pregateste-te spiritual si porneste la drum pentru a atinge culmile sacre ale legendarului Munte Kogayon.

Deschide-ti palmele si binecuvânteaza pamântul mama al României, leagan al întregii umanitati.
Descopera Marea Spirala a Neamului Românesc, ocultarea sfintei traditii spirituale stramosesti din calea Imperiului Întunecat si proiectia noilor centre spirituale ale întelepciunii Kogayonului la nivel planetar, despre care istoricii credeau ca este doar o simpla migratie pastorala!
Întreaga istorie a românilor vorbeste însa despre starea de genialitate a acestui neam omenesc. Identificarea cu esenta întelepciunii Kogayonului - a revelarii Sinelui Suprem Nemuritor, Atman, în propia fiinta, este cea care ne-a permis sa ne pastram pâna în ziua de astazi identitatea nationala. Aceasta este conditia de geniu a natiei române!

Au existat un Eminescu, un Densusianu, un Brâncusi, un Eliade, precum si multi altii, care au fost plenar constienti de imensul potential regenerator-spiritual care se afla ascuns ca o taina a nemuririi noastre, chiar în comuniunea profunda cu Sufletul Neamului si cu întelepciunea eliberatoare pe care au manifestat-o stramosii nostrii geto-daci.
Suntem urmati ai dacilor liberi si ai geniului românesc. Afla si tu suflet nobil al acestor plaiuri stramosesti despre misiunea planetara a României si împlinirea acesteia prin venirea Mântuitorului din români.

A sosit timpul sa aflam CINE SUNTEM NOI cu Adevarat!
Istoria însa se poate repeta. Cei care au distrus Dacia în urma cu 2000 ani, vor acum sa vânda întreaga fara strainilor prin saracirea populatiei si adormirea constiintei nationale.
Afla si tu cine îti conduce destinul la ora actuala!