Legenda nemuritorilor din Valea Dunarii - ZALMOXIS - Primus Getarum et Europae Legislator

Dupa aproape 2000 de ani se repune în drepturi istoria spirituala a Neamului Românesc. Cei mai multi dintre noi stiam sau banuiam faptul ca temelia crestinismul a fost pusa pe timpul stramosilor nostrii geto-daci. De altfel, în Biblie se spune în mai multe rânduri despre Iisus: „Tu esti Preot în veac dupa rânduiala lui Melchisedec. ” (epistola catre evrei a sf. ap. Pavel, cap. 5 ).

Dar cine a fost Marele Melchisedec, regele cel bun al Salemului, tara pacii si a dreptatii si unde se afla aceasta tara ? Vom afla acum despre viata Marelui întelept si eliberat Zalmoxis, numit de evrei pe buna dreptate ca fiind unul dintre Fii lui Dumnezeu. Însusi Iisus, care este numit „Arhiereu în veac dupa legea lui Melchisedec”, spune: „Eu nu am venit sa stric legea, ci sa o împlinesc.”

În acesta carte aflam secretele nemuritorilor daci pe care au încercat sa le ascunda fortele oculte întunecate timp de aproape 2000 de ani, pentru a marginaliza lungul sir al martirilor neamului si pentru a nu fi cunoscuta misiunea spirituala a acestui popor sfânt.  A venit timpul sa ne reamintim
ca în tara noastra se afla Axis Mundi sau Axa Spirituala a Lumii. A venit timpul sa redescoperim Centrul Întelepciunii Planetare care izvoraste din Kogayonul Sfânt sau Muntele Sacru al mosilor
si stramosilor nostrii pelasgi.

Capitolul II al cartii contine HARTA SUBTIL ENERGETICA A ROMÂNIEI. Porneste în calatoria initiatica si afla locurile sacre care ne permit sa accesam în propia noastra fiinta energiile benefice nelimitate ale Sufletului Neamului Românesc.

Afla SECRETELE Pesterii Ialomicioarei din Bucegi, despre Capitala dacilor întelepti-Sarmisegetusa, despre Momentul Eliberarii spirituale a Înteleptului Zalmoxis în Pestera Polovraci, despre triunghiul energetic Corbii de Piatra – Namaiesti – Cetatuia lui Negru Voda, despre Muntele Kreatiei de la Basarabi sau despreTemplul Ursitelor - prima biserica crestina din lume. Acestea sunt doar câteva din locurile sacre pe care le poti decoperi alaturi de Codrin în calatoria sa initiatica pe firul Ariadnei pentru a afla CINE SUNTEM NOI cu adevarat.